top of page

Om oss

Siden 2017, har vi tilbudt profesjonelle konsulenttjenester til ulike bedrifter i ulike bransjer I Norge, og enkelte bedrifter i Sverige og England. 
Alt I fra tjenester som strategiplaner, markedsplaner, utvikling av nettsider, målrettet markedsføring I sosiale medier til bedriftsfilmer og promotion filmer.  

Vårt fokus har hele tiden vært å ha kunden i fokus og sørge for at kundens bedrift fremstår profesjonelt ut mot sine potensielle og eksisterende kunder. 
Med dette i bakhode har det å bygge opp et byrå som norske bedrifter kan få god hjelp og ikke minst få gode resultater av våre tjenester blitt vår lidenskap. 

 

Hos oss er det ganske enkelt,
hvis vi kan hjelpe din bedrift og har tro på det så sier vi klart ifra, og hvis ikke vi kan hjelpe så sier vi også klart ifra.

Det starter alltid med et møte for å kartlegge.  

La oss nå nye mål sammen

I tillegg til enkelte tjenester så tilbyr vi også muligheten ved å leie inn oss på timer.
Om du har et prosjekt eller om du ønsker rådføring gjennom en periode så er det mulighet for det. 

Enkelte bedrifter har sett verdien i å leie oss inn med faste timer i uka/ måneden for veiledning og råd gjennom prosessen.

Vi blir med fra start, gjennom perioden med vår kompetanse, og vi gir råd underveis for at du skal gjøre de riktige valgene for din bedrift. 

Er din bedrift i utvikling og du ønsker å få råd om hva man burde gjøre eller trenger noen å sparre med ? 
Ja så la oss hjelpe!

Image by Sharon Pittaway
Skjermbilde 2021-08-04 kl. 08.39.57.png
Skjermbilde 2021-08-04 kl. 08.33.16.png
bottom of page